Hjem Telefaksløsninger Dokumentlevering Faksdistribusjon Fakssikkerhet Antivirus Kundestotte Kontakt Om Telesoft

 

[Under konstruksjon]

Telefaksløsninger

Dokumentlevering

Faksdistribusjon

Fakssikkerhet

Antivirus

Kundestøtte

Panda - den ultimate sikkerhet

NY GateDefender - full  beskyttelse av alle filservere og arbeidsstasjoner i store nettverk. Microsoft, Linux, Domino, ISA etc.

Esker Dokumentasjon

 

 

   

 Telesoft er den ledende spesialiserte leverandør av nettverksbaserte telefakssystemer i Norge. Med over 20 års erfaring med databasert telefaks og teleks, og tallrike installasjoner, VET vi hva du trenger når telefaks skal integreres sømløst med bedriftens totale IT-miljø. 


Bedriftsprofil

  • Vi er et heleid norsk selskap som representerer markedsledere på vårt felt.
  • Vi leverer komplette løsninger, inkludert installasjon, idriftsetting og opplæring.
  • Vi tilbyr løpende support og vedlikeholdsavtaler som sikrer problemløs drift.
  • Våre løsninger er konstruert for produksjon, trygghet og rask inntjening av investeringen.


Målsetning

Vår målsetning er å opparbeide og videreutvikle vår status som en profesjonell leverandør av produkter og tjenester av høy kvalitet, som integrerer eksisterende systemer med kommende teknologier for å tillate bedrifter å etablere bedre kontakt mellom mennesker og informasjon. Alt dette basert på og preget av effektive administrative rutiner.


Produkter

Faksløsninger
Telesoft leverer fakssystem fra Esker, som siden midten av nittitallet har bygget seg opp til å bli markedsledende på dette feltet. Produkter som Esker Fax, VSI Fax og Esker Fax for Notes er klare markedsledere. Sertifiserte, sømløse integrasjoner er Eskers spesialitet, og såvel Microsoft som SAP integreres uten spesialtilpasning eller programmering.
 
Dokumentlevering
Esker DeliveryWare er en løsning for å redusere bruken av papir i forretnings-prosesser.  DeliveryWare automatiserer utvekslingen av kritiske forretnings-dokumenter mellom kunder, forretningspartnere og leverandører — uavhengig av kilde, format eller bestemmelsessted.

Esker DeliveryWare hjelper dere å styre all deres forretningskommunikasjon, gjennom en enkel og universell plattform.

 
Faksdistribusjon
Denne delen av vårt tilbud domineres av produkter fra BroadFax, den ledende leverandøren av løsninger spesialutviklet for å administrere faksdistribusjoner. Produktet må bare oppleves av dem som har ansvaret for store og små utsendelser...
 
Fakssikkerhet
Visse miljøer stiller ekstra store krav til sikkerhet omkring det meste, hvorfor skal de da ikke også kunne stille krav til sikkerhet ved sending og mottak av telefaks? De ultimate systemer for fakssikkerhet kommer fra Admiral Secure som vi representerer for Norge.
 
Antivirus og Antimalware
Som den fjerde største produsenten av datasikkerhet ligger Panda Software et hestehode foran konkurrentene når det gjelder beskyttelse mot virus og ondsinnet datakode som vi blir utsatt for mange ganger hver dag.
 
TruPrevent Teknologiene er det som som gjør Panda til noe helt spesielt. TruPrevent er det første systemet som kan beskytte deres nettverk mot alle typer ukjente virus og inntrengere. De reduserer den stadig økende risikoen for infeksjon som truer bedrifters systemer, og eliminerer derved unødvendige kostnader.

 


Kontaktinformasjon

Telefon
+47 52735000
Telefaks
+47 52717040
Postadresse
Haraldsgaten 165, N-5525 Haugesund, Norge
Elektronisk post
Generelle opplysninger: telesoft@telesoft.no
Salgsavdeling: salg@telesoft.no
Kundestøtteavdeling: support@telesoft.no
Webansvarlig: bhesvik@telesoft.no
¤

 

Startside ]

Copyright © 2006 Telesoft AS.