Hjem Telefaksløsninger Dokumentlevering Faksdistribusjon Fakssikkerhet Antivirus Kundestotte Kontakt Om Telesoft

 

[Under konstruksjon]

Telefaksløsninger

Dokumentlevering

Faksdistribusjon

Fakssikkerhet

Antivirus

Kundestøtte

Panda - den ultimate sikkerhet

NY GateDefender - full  beskyttelse av alle filservere og arbeidsstasjoner i store nettverk. Microsoft, Linux, Domino, ISA etc.

Esker Dokumentasjon

 

 

 


Infoskjema

Komplette faks og e-post løsninger

 

BroadFax Media Inc. er en ledende leverandør av produkter og tjenester for levering av e-dokumenter og tjenester, med over 15 års erfaring i bransjen. Selskapets unike posisjon er at de selger softwarepakker som er basert på de samme løsningene som de selv bruker i sitt helt spesielle tjenestetilbud for levering og mottak av faks og e-post dokumenter (MDX)

 

Som kunde har du to muligheter. Du kan kjøpe server programvaren, installere den på BroadFax's hardware, og kjøre ditt eget show; eller, dersom du ikke ønsker å kjøre en server, kan du velge en meget brukervennlig, enkel i bruk MDX tjeneste. Fordi selskapet også opererer sin egen omfattende tjeneste, kan deres softwareløsninger starte på et beskjedent nivå og så vokse seg så stort som det måtte være behov for. De største installasjonene med BroadFax teller tusenvis av fakslinjer spredd over flere lokasjoner, men i tett samarbeid over Internet.
 

Muligheter med BroadFax

  • Virtuell Fax Server - Vil ikke ha enda flere datamaskiner i hus? Fax fra din egen maskin på BroadFax's fakslinjer.
  • Motta faks til e-post - La maskinen motta din innkommende faks og rute den til ønsket e-post adresse. Om du kan hente e-post på farten, hvorfor ikke også ha med deg faksene dine?
  • Distribusjonsservice - Vil du sende mange fakser/e-poster, men ønsker ikke å bygge opp maskinparken det krever? Sjekk vår tjeneste; send på over 1000 fakslinjer.


Skjema for informasjonsforespørsel

Merk av for det du ønsker, og fortell oss hvordan vi kan kontakte deg.

Send litteratur om produktet
Send litteratur om bedriften
Få en salgsmedarbeider til å ta kontakt med meg

Navn
Stilling
Firma
Adresse
E-post
Telefon

 

Startside ] Opp ]

Copyright © 2006 Telesoft AS.