Hjem Telefaksløsninger Dokumentlevering Faksdistribusjon Fakssikkerhet Antivirus Kundestotte Kontakt Om Telesoft

 

[Under konstruksjon]

Telefaksløsninger

Dokumentlevering

Faksdistribusjon

Fakssikkerhet

Antivirus

Kundestøtte

Panda - den ultimate sikkerhet

NY GateDefender - full  beskyttelse av alle filservere og arbeidsstasjoner i store nettverk. Microsoft, Linux, Domino, ISA etc.

Esker Dokumentasjon

 

 

             
Fordeler Gartner Group    TruPrevent   ProdukterDownload Infoskjema

Bedrift    Privat

 

Beskytt maskiner og nettverk med Panda Anti Malware.

BusinesSecure     EntrepriSecure    Gate Defender    WebAdmin    Panda Invent(ory)

 

Panda Software skiller ikke mellom virus og spyware! Vi leverer Anti Malware!

Mens man gjerne er vant til å kjøpe antivirus og antispyware separat, opererer Panda med ett begrep, Antimalware. Det vil si at alle Pandas produkter inneholder beskyttelse mot alle internett baserte trusler.

Mens det tidligere har vært vanlig med virus av typen som var konstruert for å vise mest mulig igjen, ved å skape problemer for de infiserte maskiner og nettverk, er det nå en annen type trussel som øker mest, nemlig spyware, som er designet for å ikke bli oppdaget. Målet med denne typen virus, eller Spyware, som den kalles, er å ligge uoppdaget på maskinen, og stjele informasjon som den så sender til miljøer som kan nyttiggjøre seg dataene i vinnings hensikt.

Fordi denne type trusler har helt egne egenskaper og karakteristika enn tradisjonelle virus, trengs det spesielle verktøy for å beskytte seg mot dem. Alle Pandas produkter leverer beskyttelse mot både virus og spyware.

(+) Les mer klikk her!

Gartner: Panda med sterkest vekst fra 2004 til 2005!
Panda Software vokser raskest med hele 23,8% vekst og er fjerde størst.


Blant de større antivirusprodusentene, er det Panda Software som vokser raskest med hele 23,8% vekst. Panda er nå fjerde størst. Den sterke veksten til Panda Software skyldes innsatsen på det europeiske markedet for små og mellomstore bedrifter. Les mer på Digi.no

(+) Les mer klikk her!

Panda EnterpriSecure med TruPrevent Best i Test!:
"BEST i TEST " i Nettverk og Kommunikasjon i Norge (nr.10 2005)

                         

Panda EnterpriSecure med TruPrevent Technologies ble kåret till Best i test i det siste nummeret av Nettverk og Kommunikasjon. I den store antivirus-testen ble løsninger fra 8 ledende leverandører testet. Panda EnterpriSecure med TruPrevent var den eneste løsningen som fikk høyeste karakter i kategorier som funksjoner og finesser samt den viktigste kategorien, Sikkerhet.

"Det blir Panda som henter hjem seieren denne gangen. Vi liker alt fra det pene og funksjonelle administrasjonsgrensesnittet til den komplette samlingen av sikkerhetsfunksjoner - spesielt TruPrevent imponerte oss"

(+) Les testen her!
 

Panda Tru Prevent Teknologiene

Dagens antivirus løsninger kan bare detektere og eliminere kjente virus. Dersom det dukker opp et nytt virus som antivirus beskyttelsen ikke kan identifisere, vil deres nettverk være midlertidig sårbart. Grunnen til dette er at kapasiteten til dagens antivirus løsninger for å reagere ofte overgås av hastigheten spredningen av nye virus skjer med, som Sasser.Panda TruPrevent Teknologiene er de første til å beskytte deres nettverk mot alle typer ukjente virus og inntrengere. De reduserer den stadig økende risikoen for infeksjon som truer bedrifters systemer, og eliminerer derved unødvendige kostnader.

Disse nye preventive teknologiene verken erstatter eller kommer i konflikt med tradisjonelle antivirus programmer. Tvert i mot, de komplimenterer hverandre for å maksimere deres datasikkerhet. Derfor passer disse teknologiene uansett hvilken type antivirus løsning som er i bruk.

 

Viktige fordeler

  • Blokkerer alle typer kjente virus
  • Anti - spyware
  • Wi-Fi kontroll i trådløse nettverk
  • Beskyttelse mot phishing (svindel)
  • TruPrevent Teknologi mot ukjente virus


Skjema for informasjonsforespørsel

Merk av for det du ønsker, og fortell oss hvordan vi kan kontakte deg.

Send litteratur om produktet
Send litteratur om bedriften
Få en salgsmedarbeider til å ta kontakt med meg

Navn
Stilling
Firma
Adresse
E-post
Telefon

 

Copyright © 2006 Telesoft AS.